Loon UV-Lamp

Martin Punkarn testar Loons "UV POWER LIGHT" lampa.
Att flugor bundna med uv material ger mer fisk verkar många eniga om, Martin ställer sig frågan om det också ger mer fisk att "vara" UV? All in som det kallas....


Keough Tuppsadel

Vi har precis fått in en liten serie kanonfina tuppsadlar från keough. Spana in dom i vår webshop eller kom förbi Göteborgsbutiken och syna dom närmare. Klicka på bilden nedan för att komma till vår webshop.


Söndagsrapport

Idag har vi öppet längre än normalt inför julhandeln så först kl.18:00 stänger vi portarna. Dessutom har vi matat upp en rapportering från Oskars besök hos vår flugbindningsleverantör Fly Company för ett par veckor sedan. I den är det spaltat alla nyheter som du därifrån kan shoppa i vår webshop alternativt komma in till vår Göteborgsbutik och kika närmare på.

Läs Oskars rapport här


Nytt bindmaterial

Nu har vi fått hem succé bindmaterialet "Wiggle Tails". Detta är stjärtar du binder på dina gädd- & abborrflugor, vilket gör dem oemotståndliga för fisken. Klart värt att testa om du inte redan gjort det. Spana in det i vår webshop, klicka här!
 



Gamakatsu Flugkrok!

Nu har vi fått påfyllt med Gamakatsu flugkrok i Göteborgsbutiken och webshopen! Klicka här!

Dessutom är del 2 från Punkarens resa till blekinge i pipelinen, likaså en sammanfattning av roliga flugbindningsnyheter som Oskar samlat på sig under en resa till våra leverantörer i Danmark.

 

Artikel på g!

I början på nästa vecka kommer det komma upp en artikel från "Punkar´n" där han rapporterar från sin tripp till Blekinge tidigare i höstas för att brottas med storgäddan. Där har du något att se fram emot i höstrusket!



Ledande sportfiske- och äventyrsbutik. Butiker i Göteborg, Skövde och på nätet. Här kommer vi blogga om massvis med roligt som kretsar kring fiske!