Bindkväll

Ikväll var det på nytt dags för en av de populära bindkurserna med Johan Klingberg. Här har ni en livebild från den muntra skaran. Havsöringsflugor står på menyn!


Rickard från Skövdebutiken slår PB!

Dagarna innan kylan tog över beslutades att ta ett spinnfiske pass efter gädda. Några heta platser har uppenbarat sig efter ett antal trolling turer. Trögt fiske överlag denna dag men vi hamnade rätt i en huggperiod som varade ca 20min och 3 fina gäddor landades. 4kg, 8,6 och 9,5. Alla tagna på dextershad rud. Med här kommer bild på 9,5an och den innebar även spinn PB för mig. Med i båten var även Max Andersson och Anton Frej.



/Rickard Rundberg, säljare i Skövdebutiken

Nyheter från Simms

Det ramlade in lite roliga nyheter från Simms till oss idag. En mugghållare till vadaren är ju en given följeslagare på framtida fiskepass, lägg där till namnet Wading Koozy så är det snudd på obligatoriskt. Vi är väldigt förtjusta i den nya kepsen, snygg och stilren löd personalens dom under uppackningen. Skorna kommer bli en storsäljare, sitter som en smäck på foten och känns lätta men ändå robusta. Slingpacken är en riktig värsting, klockren till kustfiskaren!

Simms Truckerkeps
Bild på Simms Trout Trucker
Klicka på bilden ovan


Simms Headwater Vadarsko
Bild på Simms Headwater - Gummisula
Klicka på bilden ovan


Simms Wading Koozy
Bild på Simms Wading Koozy
Klicka på bilden ovan


Simms Dry Creek Slingpack

Bild på Simms Dry Creek Z Slingpack
Klicka på bilden ovan

Elfte timmen i Vättern

Vi trodde länge att Oskar skulle gå fisklös i Vättern idag eftersom rapporterna uteblivit. Så kom det en rapport tillslut och han blev räddad i elfte timmen. Dagen bjöd i övrigt på två landade fiskar utöver den landade på bilden.



Vättern besök

Nu har Oskar varit i farten på nytt! Idag (söndag) blev det en tur till Vättern för hans del och givetvis blev det fisk, två laxar landade och det var tubfluga som levererade för dagen.


Nya jiggar!

Idag drällde det in en hel del nya jiggar från Daiwa, illex, Gunki och Akara. Perfekta för höstens abborrfiske!


Det gäller att SE bra ut ;)

Idag händer det grejer på El-Ge. Jonathan är iväg och kollar in Daiwas sortiment för 2016 medans Oskar väljer ut godbitarna ur Polaroids. 2016 kommer bli ett spännande år med mängder av heta prylar!


Gäddorna är på hugget!

Vår teamfiskare Tim har varit i farten igen. Gäddorna lever farligt när han glider ut med sin ring!
 
"Nytt försök och flytet håller i sig. Denna sötnos var störst av 4"
 
 
 

Vätternflugor

För er som är sugna på vätternfisket, nu har vi fått in sjukt heta vätterntuber i butiken! Vi kan alla knep för att du ska lyckas längst klipporna! Välkomna in!

 

Sailfish

"We've finally broken the code on how to keep the Sails aggressive and hit the flys hard"
Martin Punkarn fick meddelande av sin vän Nick Ooi, flugfiske guru i sydost asien.
Nick har Sailfish fisket 4-5 timmars bilfärd från sitt hem, inte så dumt...

 

Rapport från Team-Tim

Roligt höstfiske med popper :-) Det är inte ofta jag fiskar gädda, men kul var det!
Nu måste jag nog börja binda gäddflugor.  
Må gott /Tim

 


Ledande sportfiske- och äventyrsbutik. Butiker i Göteborg, Skövde och på nätet. Här kommer vi blogga om massvis med roligt som kretsar kring fiske!