Restplats Beiarn 2016

Sista minuten erbjudande! 
 
Följ med El-Ge sportfiske på en fantastisk resa till en av de mysigaste laxälvarna i Norge!
En älv som fortfarande är bevarad och dit turisterna ännu inte hittat, Beiarelva.
I Nordland i nordliga Norge slingrar sig älven Beiarelva fram. Bara 2 timmars bilfärd från Bodö kan man ha fantastiska stunder längst en älv som är bedårande vacker och innehåller laxar värda att kämpa för.
För tredje året i rad gör vi en resa till denna underbara älv. Följ med oss på ett spännande fiske efter nystigen lax och havsöring.
 
 
 
Älven är laxförande i ca 3,1 mil och bjuder på blandad karaktär. Det finns mängder av underbara pooler som lämpar sig utmärkt för flugfiske. Hela älven är uppdelad i zoner där man köper dagskort. Detta medför att man kan komma åt att få fiska på de "bästa" sträckorna utan att behöva betala en förmögenhet. Vi kommer välja ut ett antal sträckor som vi ska fiska på och sedan lära oss dessa. Eran guide Oskar har fiskat i Beiarn i 8 år och känner väl till området. Tack vare att älven är av så varierad karaktär kan man fiska med flera olika tekniker och olika utrustning. Man hittar alltid ett ställe som passar en då sträckorna är mellan 2 km till 5 km.
Att ta sig hit
VI flyger från Oslo till Bodö där vi har två bilar som väntar på oss. Dessa bilar kommer fungera som vårt transportmedel under resans gång. När turen är över körs ni tillbaka till flygplatsen i Bodö.    
Flyget kan lätt bokas för ca 2500:- i skrivande stund. Vill ni ha hjälp med flygbiljetter löser vi självklart det.
 
 

Boende:
Boendet sker i ett stort hus som har tillgång till alla faciliteter. Huset ligger nära samhället Beiarn och är en bra utgångspunkt för fisket.

I priset ingår:
Transfer till och från flygplats till älven
Transfer under resans gång
Fiskekort för 6 och en halv dag
Boende i 7 nätter
Guide och chaufför under hela vistelsen
 
OBS! Endast en plats kvar.
Sista minuten pris: 8000:- (ord pris 9500:-)
Datum: 10/7-17/7 2016

Dags för flytt

Det har varit en kanon helg med gött väder och många djupa diskussioner runt brasan på kvällarna! Lite sleten men det har det varit värt :)
 
Nu är jag ensam igen och har hittat en perfekt nattplats bredvid en sjö som det just nu kläcker vulgator i. Fisken om det nu finns någon verkar inte bry sig så jag vilar mig i form istället!  Har ännu inte bestämt vart jag ska men det lutar åt Orsa hållet om det inte blir längre upp med en gång....det märker vi imorgon :)
 
Nuvarande vy









Fridens liljor
Andreas (För fler bilder, spana in min instagram andreasadiels)

En vanlig torsdag

Vaknade av att solen lös rakt in i bilen i morse :) Klev ut och flyttade bilen för bästa sol på solpanelen, startade kylen igår igen nu när batteriet har blivit laddat. Får uppgradera med mer solpaneler i framtiden, framförallt fixa så att dom går att vinkla! Tappar nog 5 timmar per dag för att den ligger platt.
 
Sedan blev det att handla mat, binda flugor och att hela tiden ha bilen i bästa solpositionen! Fick lite tips av en äldre herre som jag gick på så kvällen har spenderats vid en liten sjö. Det bästa av allt är att jag har haft kajaken! Va fort det går med kajak efter allt flytringsfiske!
 
Sjön verkar vara överfull av små öringar iaf, vakar hela tiden men någon stor öring blev det aldrig. Däremot två lagom matabborrar så imorgon blir det lyx lunch!
 
 
 
 
 
Fridens liljor
Andreas (För fler bilder, spana in min instagram andreasadiels)
 

1 Juni

Nu är sommaren kommen! Dag två med underbart väder! Jag är tillbaka vid Österdalälven för nu i alla fall, kommer från Tennån som var riktigt mysig som vanligt. Lagom vattenstånd och en hel del nattsländor igång, värmen borde locka upp danicorna ganska snart med!
 
Även om jag har det bra börjar jag känna mig rastlös, har sett det mesta i Älvdalen alldeles för många gånger. Några kompisar kommer upp över helgen så efter det rullar jag mot nya äventyr :)



















Fridens liljor
Andreas (För fler bilder, spana in min instagram andreasadiels)andr


Ledande sportfiske- och äventyrsbutik. Butiker i Göteborg, Skövde och på nätet. Här kommer vi blogga om massvis med roligt som kretsar kring fiske!