Arctic Silver

Artic Silver är en spännande leverantör från Norge som kommer med både spön, rullar och linor med en unik touch på. Vi kommer att återkomma till rullar och spön inom kort. Vi har precis fått in de nya MD-linorna till Göteborgsbutiken och på vår webshop! Arctic Silver MD-Line är med sin extremt tunna diameter (MD-Micro Diameter) extremt lättkastad och ger ett extremt skjut! Linorna flyger stabilt vilket ger grymma linbågar och linan lägger sig spikrakt vid utlägg. Linorna har en högdensitets coating som laddar spöt optimalt både på kort och lång distans. 

Spana in MD-linorna i vår webshop


 

Havsöringspremiär!

Premiärfisket för vår del blev väldigt lyckat. Efter att ha harvat runt i några olika vikar på förmiddagen hittade vi till slut bra med fisk på ett ställe. Det roliga var att vi hittade väldigt stor fisk. Totalt landade vi på 4 gubbar 24 fiskar, 16 var över måttet och topp 5 blev 65cm, 60 cm, 59 cm, 55 cm och 52cm.
De flesta var i väldigt god kondition med flertalet blanka fiskar som släppte fjäll!
Ett tips kan vara att flytta sig mycket, händer det ingenting på ena stället så fastna inte utan byt hela tiden tills ni träffar fisk.
Här har vi en mindre (47cm) i strålande kondition.
Skitfiske på er där ute!
 
 


Ledande sportfiske- och äventyrsbutik. Butiker i Göteborg, Skövde och på nätet. Här kommer vi blogga om massvis med roligt som kretsar kring fiske!