>

Dagens lunch - GULP!

EL-GE:s gastronomiska jerkbaitfreak, Björn, vet hur kostpyramiden ser ut. En del av er minns kanske den där pyramiden, tror även den kallades matpyramiden, från tidiga skolåren. En pyramid med bilder på olika matprodukter. Hur var det nu igen? Skeddrag i botten, GULP däröver, chips kom efter GULP minns vi och så på toppen, smågodis och gäddslem. Eller? Oavsett, Björn kan det mesta om sportfiske, nästan allt faktiskt, och minst lika mycket om konsten att äta gott och rätt. Här kommer ett billigt, näringsriktigt och smaskigt recept på en bra dagens lunch. Smaklig måltid!


Inga konstigheter. Ta fram plånboken och pröjsa för en fet burk GULP! Alive. Ser ut som fiskar, smakar som fiskar, men är näringsrikt som snus! Plocka med burken till jobbet. Öppna locket.


Dra av skyddsplasten. Observera den aptitretandes doft som nu levereras till din näsa likt en rejäl högerkrok. Hmmmmm....


Kör ner skeden, sleva upp en ordentligt blandning av slem och gummifiskar.


Ät, njut och var glad. Detta är en del i serien "Bodytoning med Björn", kommer sändas på el-geTV i en snar framtid. Björn säger - "Rätt kost ger dig rätt lukt. Luktar du fisk, fångar du fisk, men helst skall man se ut som en fisk". Good Luck!


Kommentarer



Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?