>

Hösten kickar in på västkusten.

Det händer en del, trots att vi nu tycks ha lämnat sommaren bakom oss förgott denna säsong. Förutom att vi fortsatt får rapporter om bra havsöringsfiske på västkusten, så är kanske det mest glädjande beskedet att många duktiga gäddfiskare haft stor framgång med den nya wobblerna från Merlin Baits. Framförallt har Dagger har fiskat otroligt bra. Kul med det betet är att det funkar lika bra till spinn, trolling och jerkfisket. Mer information om Dagger hittar du [ HÄR ]
Dagger gör succé!
Dagger från Merlin Baits topprankad av gäddfiskare!
Vi har även fått in en liten rapport från vår medarbetare Daniel "Ond Metare" Svalsjö. Daniel har ju varit borta från oss ett tag och det var extra roligt att få en rapport från honom. Denna finns nu uppe på vår hemsida [ Länk till "Onda Metaren Rapporterar" ].
Det har varit lite stilla på vår hemsida. Anledningen har varit att vi jobbat extra hårt bakom kulisserna med nya produkter till vår webbshop. Detta har bland annat inkluderat fotografering av närmare 100 bilder på de nya, råa, starka och kraftfulla, spöna från SPORTEX. Dessa är uppe på shoppen inom kort. Nästa steg blir ett digert arbete med flugbindningen på webbshopen. Ni kanske inte visste det, men de flesta bilderna på vår webbshop tar vi faktiskt helt själva med hjälp av vår "in-house" fotograf Niclas P. Andersson.
Alright, tight lines, skitfiske och allt sånt där!
Team EL-GE

Kommentarer



Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?