>

EL-GE Rapporterar

Mörrum
Punkar'n & Lövet (Emil & Martin) är nyligen hemkomna från ett enligt dom väldigt givande besök hos Loop nere i Mörrum. En närmare rapport om detta kommer under veckan. Rent generellt kan man säga att deras nyheter är ett riktigt lyft, då speciellt på linfronten. Gällande deras konfektion så är det något vi tror kommer sjunka in hos kunderna till nästa säsong, det är verkligen klockrent rakt igenom. Kim, produkt utvecklaren har verkligen tagit Loop flera stora steg framåt i utvecklingen på den fronten. Men som sagt, mer om detta i kommande rapport.
Punkar'n demonstrerar tandborstningsteknik i stugan vid Mörrum. Den va sjuk...
Svendsen
Steffe-chef, Anders & Patrik (Skövde butiken) tog en sväng och kikade igenom Svendsens prylar för det kommande året. Man rapporterade att det såg väldigt lovande ut. Som vanligt väldigt mycket prisvärda produkter som dom lyckas få fram varje år. Här ploppar det fram lite information på hemsidan framöver om lite nya prylar samt release datum.
Produkt utvecklaren Mats Grossel lutar sig stolt tillbaks, sortimentet blev fett
Skojigt skvaller
Gädda the Movie-snubbarna Mille & Joel rapporterade att det är s.k film/fiske vecka, innebärandes att man helt enkelt fiskar och filmar det hela. Samt att man redan fått med en gädda på imponerande 10,8kg. Deras metoder är helt unika och uppenbarligen även deras fångsstatistik så håll korpgluggarna öppna efter deras filmer.
En annan lyckad filminspelning tycks ju vara Tellis nya kastfilm med inriktning på tvåhandsfisket. Under hans senaste inspelningstillfälle i Mörrumsån så krokade han på en semiblank lax på imponerande 12kg. Inte illa va? Att man sen får med det hela på film gör det  ju inte mindre roligt för fångstmannen.
Nu är dagarna på västkustöringen nere på sin näst sista dag och vi önskar våra kustfiskande kunder ett skit fiske på sista dagen och passar på att tacka er för den gångna säsongens sköna fiskehistorier och teorier. Tro dock inte att ni ska få lägga upp fiskespöna på hyllan, vi kommer framöver att tipsa er om en mängd olika typer av fisken som kan bedrivas med allt från flugspö & haspelspön till pimpel och mäsk.
Vi gillar Punkar´n, och är du fiskare så gillar Punkar'n sannolikt dig.

Kommentarer



Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?