>

Nytt år - nytt blogginlägg

Nytt år, ny vecka & nya fiskeupplevelser. Fiskeåret 2011 ser otroligt spännande ut. En egen sträckning i Orkla, en webshop som blir mer & mer "färdig" för varje dag som går (tolkningsfråga - blir en webshop någonsin 100% färdig?), havsabborre resa planeras in på nytt efter ett sabbatsår, ständiga små ombyggnationer i butikerna och ett allt mer toppat sortiment. Gymkorten på gymmet har förnyats och personalstyrkan förväntas vara i toppform när "högsäsongen" drar igång.

Under veckan inväntas en hel drös flugbindningsbeställningar dimpa ner i Göteborgsbutiken för er som inte hittat vad ni sökt sista tiden. En hel del nya, spännande material utlovas!

Sikfisket i älven fortsätter, vi har tacklen, tipsen och motivationen du kanske saknar?

Vi passar även på att inflika ett tack till alla er som besökta oss både på webshop och i våra butiker under mellandagarna, trevlig stämning och massor med folk bidrog i allra högsta grad till ett ännu trevligare helgfirande för oss på EL-GE Sportfiske. Stort tack för det gågna året och god fortsättning på ett spännande fiskeår 2011!



Bilden har ju ingenting med Sportfiske att göra, men råttan e ju så härligt skön så han åkte med med den enda motiveringen att det är nyårsrelaterat.

Kommentarer



Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?