>

Senaste nytt på flugbindningsfronten

Morten Valeur (FlyCompany) hade vägarna förbi Göteborgsbutiken i början av veckan och passade på att visa nyheterna på flugbindningen för 2011. Vi fastnade direkt för ett flertal höns & tuppnackar, sadlar och chickabou i en hel uppsjö med grymma färgningar i absolut toppkvalité. Mortens samarbete med Mikael Lindström har resulterat i mängder med fruktansvärt fina skinn för att skära tunna zonker strimmlor. Detta var det tunnaste och mjukaste skinnet vi stött på, perfekt! Zonker utbudet rent generellt håller fantastisk kvalité och vi tog in ett par nya serier med den bästa zonker kvalitén vi stött på. Nu testas & fotas material för att få upp det på hemsidan direkt när vi får leveransen från FlyCompany i nästa vecka. I början av nästa veckan väntas det även in leverans från Partridge, Tiemco & Whiting. Med andra ord så blir det rejält påfyllt i flugbindingsavdelningen inom kort.
Ni som följt oss på facebook och bloggar har noterat att sikfisket är galet hett just nu! Rapporter och ivriga fiskare strömmar in och med vinterdagar som idag så är det en fröjd att sitta i solen och njuta på isen. Isläges rapporterna från kusten är mer knapphändiga än insjöarna och alltid mer förrädiska. Generellt så är havsisarna relativt tjocka men ebb/flod, strömmar oc eventuell färjtrafik kan ställa till det och havsisarna förändras snabbt så vidta stor försiktighet.  
Samtidigt som denna sikhysteri pågår så kan vi kan knappt slita våra ögon eller tankar från allt från enirobilder till teorier och strategier för sommarens eskapader i Orkla (www.orklafiske.se).

Mer information kring de nya materialen kommer så fort försändelsen anlänt till oss.

Kommentarer



Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?