>

Havsöringsaktivitet - CHECK

Så var årets havsöringsaktivitet avklarad och vi konstatera att det blev en succé! Massor med folk, skön stämning och en underbar atmosfär för oss om jobbade. Vi vill passa på att tacka alla besökare och utställare för en fantastisk helg och för alla postivia omdömen vi fick under de senaste dagarna, det gör det värt alla sena kvällar/nätter som vi packat med varor och planerat. Tro nu inte att vi kommer ligga på latsidan efter den här urladdningen, vi ser det snarare som ett startskott. Direkt på måndag så utlovas uppdateringar på hemsida, webshop samt mängder utav nya heta produkter i butiken. Bland annat Splasch (vertikal & jiggfiske) varor väntas in under måndagen. Det kommer även en rapport från vår tripp till Danmar för RIO utbildning och lite annat smått & gott.

Flugbindningsavdelningen sållades ur under helgen men nya beställningar läggs omgående och i slutet av nästa vecka räknar vi med att den är "up to date".

Vi har även extra öppet mellan 11-15 imorgon (Söndag) för dig vars abstinens inte kunde stillas av ett besök tidigare under helgen.


Vad är detta? En Nemo fluga? Har Peter Alexandersson totalt tappat fattningen?
Läs mer om aktivitetens "snackisar" och hetaste produkterna i vår rapportering
i början på nästa vecka.

Kommentarer
hasse

Nemofluga!!! Vill ha....Ligger den på shoppen eller?



2011-03-27 @ 01:34:48
EL-GE Crew

Hehe, nej Peter gillar nog inte att binda dom såpass mycket att vi kan sälja dom till konsument. Stöter ni på Peter vid vattnet så får ni ha god övertalningsförmåga och en fet plånbok :)



2011-03-28 @ 15:42:19



Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?