>

På gång i veckan

Varorna strömmar in i butikerna den här tiden på året. I och med att vi har en havsöringspremiär 1 april på västkusten så kan man säga att vår säsong startar ca 1 månad tidigare än på många andra håll i landet. Löningshelgen innan premiären d vs den kommande helgen har därför blivit vigd åt just havsöringsfisket ända sedan premoärdatumet blev flyttat från 15 mars till 1 april. Med andra ord så fullständigt trycks det in varor i vårt lager och vi jobbar mer eller mindre dygnet runt med att få upp dom rent fysiskt i butiken men även på webshopen. En otroligt spännande och kreativ period för oss i personalen och förhoppningsvis komemr det att avspegla sig på dig som kund när du besöker oss och varorna är på sin plats. Fredag & Lördag är "kick-off" för fiskesäsongen 2011 och vi hoppas verkligen ni tar chansen och kommer förbi och tar del av erbjudanden och fiskesnack. Läs mer om aktiviteten [ här ]

Annat skoj som är på gång är att vi har startat ett litet projekt med en snickare som ska hjälpa oss med ett par byggnationer i Göteborgsbutiken, spännande projekt som kommer göra det betydligt enklare för dig som kund att spana in våra prylar. Dessutom blir det riktigt snyggt, och det är ju inte heller fy skam. Mer om detta kommer säkert framöver i både bilder och information.

Sen har vår käre vän & kollega Martin "Punkarn" Karlsson avlagt en ny rapportering från Thailand till oss som vi ska pblicera på hemsidan inom kort. 

Martin & Simon i Göteborgsbutiken.
Depressiva blickar och mängder med varor är inte hela sanningen. Vi tycker
faktiskt det är sjukt skoj när varorna kommer in för den stundande säsongsupptakten.
Däremot så missar vi själva en stor del av fisket, därav de uppgivna blickarna...

Kommentarer



Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?