>

Helgens regnbågsfiske

Det blev ett kort besök till Lilla Lövsjön (Gråbo) i helgen när min far var på besök. Det var köksrenovering som stod på agendan men det fina i den kråksången är att färg måste torka, och då föll det sig så vackert att vinden var svag, temperaturen behaglig och solen tittade fram emellanåt. Ja och så hade visst fiskeprylarna kommit med i farsans bil, vilken slump. Ja så det blev en halvdag i Lilla Lövsjön kort & gott.
En riktigt effektiv och spännande metod så här i regnbågsfiskets hetaste tider är fiske med flickslände nymf, en riktig basföda för regnbågen och en metod som gör att du fiskar aktivt hela tiden och huggen är så kraftfulla att du känner dem ända in i ryggmärgen. Jag skrev en liten "mini artikel" om fiskemetoden på [ hemsidan ] med lite mer tips och trix. Nu blev det bara en fisk som han med och landas och det var ingen aktivitet att tala om i ytan, man går ju alltid och hoppas på lite vak...
Precis när vi inser att vi måste skynda oss till färghandeln innan de stänger så lägger sig naturligtvis hela sjön och vi ser ett par vakringar. Klassiker.



Kommentarer



Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?