>

DEMO Linor och full Saltvatten sortering i flugfisket. Kungen!





Guiden Shaffi hjälper Martin med att Teasa in fisk med sin popper  Fantastiskt fiske efter Queenfish  och Cobia. Där en av fightera slutade med att endast ett popperhuvud flöt upp till ytan, efter att 0.80mm nylon brast.

Man kan i sportfiske tidningarnas tester  läsa om både ris och ros över allt från linor till spön.
Men passar verkligen spöet som vinner testet dig? kanske, kanske inte. Vadare och kläder är sällan något problem att få prova i en butik. Däremot att kunna kasta samtliga spön och ett rejält gäng demolinor är vi glada att kunna erbjuda.
Vi kan berätta om spöaktioner, finish, material, garantier etc.. Men i slutändan är det DU som ska fiska med spöet inte vi. Våra kunskaper hjälper dig på vägen, precis som tidningstester och kataloger. Men vi rekomenderar att du som kund går ut och provkastar, antingen med en egen lina eller en lämplig testlina som vi har. Oavsett om man ska punga upp en tusenlapp eller 8 stycken tusenlappar så får ju grejorna gärna passa dig. Vi kan tryggt säga att vi inte har några dåliga spön i vårat sortiment, det är nogrannt utvalda. Däremot så passar inte alla spön alla. Inte konstigare än att en storlek på en vadare inte passar, och det betyder ju inte att vadaren är dålig. Möjligheten att gå ut med 2-3 spön samtidigt och ett par linor, gör att du verkligen kan få "rätt" spö.
Vid köp av en utrustning så gör vi gärna monteringar utav öglor på linor, monterar backing etc...
Kanske får du vänta några extra minuter på att lindningar och lim ska fixas, men vi släpper aldrig iväg en ihophafsad montering. Vi ska kunna fiska med det själva.

Vi har demo linor från:

RIO
LOOP
GUIDELINE
ZPEY
MONIC
CLIMAX
SCIENTIFIC ANGLERS

Även Lax klumpar med runningline från ZPEY

Och förmodligen den enda i sverige som kan erbjuda komplett saltvattensutrustning och Demo linor att provkastsa våra Tarpon/bluewater/ spön. Och nu över till lite namedropping....

Med #12 och #10 spön från Loop och Echo och demo linor från Climax/Airflo (tarpon linor) på bonefish/ babytarpon/ permit/jacks etc.. (läs #6 #7 #8) har vi saltvattensserier såsom Echo 3SW, Echo Edge , Loop salt, Guideline Lpxe rs V2, Sage och ett hemligt spö tilL hösten.
Till detta har vi även alla nödvändiga tropiska linor. Flats skor, skjortor, Bonefish tafsar, shocktippet material (både FC och Nylon) Bimini caps, Pliers, Stripping Gloves, givetvis rejäla rullar, rejäl Gel-spunn backing. Pol-brillor, krok (Tiemco,Owner,Mustad) Massvis utav flugbindning alltifrån Cam Sigler popping heads till Enricopuglis crab bodies och fibrer. Wet wading socks, flugor, till och med solkräm och läppsyl med 30+spf. Och givetvis sköna filmer som handlar om alltifrån roosterfish i baja till hemliga tarpon destinationer.

Kommentarer



Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?