>

Havsöringens återkomst

Nu är det bara 32 dagar kvar tills havsöringspremiären sätter sin prägel över västkusten. Väntan har varit stor för alla och vissa tar till med drastiska metoder för att släcka fisketörsten. Somliga binder flugor, andra kollar fiskefilmer, några pimpelfiskar och slutligen finns det dom som reser bort för att få härlig kontakt med en fisk.
Men snart, så snart så kommer vi ha möjligheten att gå ut när det passar oss bäst och få ta del av havetssilver. Som det ser ut just nu kommer isen, garanterat vara borta tills dess att det är aktuellt att ställa sig ute i exempelvis torslandalagunen och testa fiskelyckan. Jag personligen längtar som en tok och det skall bli riktigt skoj att få komma ut och fiska igen. Det hjälper ju inte alltid i att jobba i en fiskebutik för att släcka törsten direkt.. Snarare tvärtom! Att se alla nyheter etc gör det bara jobbigare att hålla sig...

Men snart är havsöringens återkomst här på västkusten igen...

Ett tips till alla er som inte gillar när det är överfullt med folk när du fiskar, skippa premiären och gå ut 2-3 dagar efter premiären, då brukar det vara mycket lugnare. (det är inte bara DU som vill ut på premiären, utan flera hundratals människor)

Ni missar väl även inte vår havsöringsaktivitet i vår Göteborgsbutik 30-31/3-12? Då kommer representanter från flera olika företag (Simms, Scott, Guideline, Loop, Savage gear, Abu Garcia etc). Det kommer även att komma olika havsöringsprofiler, så som Tellis exempelvis. Detta borde alla havsöringsfiskare skriva in i deras kalendrar. Det kommer finnas massvis med erbjudande och annat trevligt :-)



Stefan karlsson poserar stolt med en vacker
öring som vägde 3,4kg och togs på Gotland.


Kommentarer



Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?