>

Frontade fiskar!

Senaste tiden har det varit väldig debatt om frontade fiskar. Med frontad fisk menas att man håller fram fisken för att få den att se större ut. En person som tidigare varit i blåsvädret, anklagad för att fronta en 2 kilos abbore så att den ser ut som 10 är Denis Curot. Denna bilden visar en borre på 47 cm. Hur stor tycker ni den ser ut att vara?
 
 
Vi på El-Ge sportfiske behöver inte fronta fisk för att få publiken intresserad. Under helgens fiske praktiserade vi det nya heta! Vi kallar detta för "dold fisk". Man tar helt enkelt en fisk och ickefrontar den. På så sätt behåller man spänningen i bilden och låter alla er fiskbildsgluttare avgöra själv hur stor ni tror fisken är.
2 Exempel.
Hur stor tror ni denna fisken är?
 
Hur stor tror ni denna fisken är?

Kommentarer
couture

Undrar bara vart dom heta debatterna är, själv har jag inte sett några sådana... En del är för frontad fisk så länge man skriver hur stor den är, men det är också skillnad på att fronta och fronta... Håller med om att det kan se lite väl löjligt ut emellanåt men det är ju inget som frångår ett intränat öga så att säga.



2013-04-18 @ 06:33:51
zeb

Jag tror Oskars fisk är störst, större än abborren i alla fall!



2013-04-19 @ 17:18:26
Jörgen

Tror jag personligen tycker att det är kul att se detaljerna på först och främst fisken och i andra hand på fiskaren?



2013-06-29 @ 14:38:14



Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?