>

Mildare vindar i Söröya

Vädret har lugnat ner sig en hel del på vår EL-GE resa i Söröya. Under gårdagen var tanken att vi skulle åka på långtur till Storskalltaren men tyvärr tillät ej vädret detta. Så vi åkte ut 3 distans från campen och träffade ett storsej stim. Det var fantastiskt roligt då alla fick fisk samt att det var bra storlek på sejarna. Snitt storleken låg runt 7-8kg och med en topp på 12kg av Anders. Då det var en hel del sjö ute till havs bestämde vi oss för att bege oss in till land för att äta, vila och invänta att det skulle bli ännu lugnare ute til sjöss. 
 
 
 
Vi drog ut och körde lite nattfiske när det blivit mer eller mindre vindstilla till ett nytt grund som verkar vara rätt ofiskat. Vi lyckades fånga en flundra, ett flertal fina mattorskar runt 7kg, ett fåtal koljor m.m. Största fisken för dagen stod Irma för med en flundra på 13,5kg. 
 
 
 
 
 
Nu har vi väldigt milda vindar och det går inte speciellt mycket sjö så det blir alldeles strax en långtur ut till Råsa för att bända riktigt stora fiskar... Inte en dag försent om ni frågar mig!!! Rapport om fisket kommer inom kort.

Kommentarer



Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?