>

Sandra om Lake Taupo i Nya Zeeland "det känns som man fiskar på flats"

 
 
"Fiskarna är starka och hoppar som fan här" är det detta som kallas "lyxproblem"?
Det burrar till i Martin "punkarns" telefon och ett obesvarat medelande har dykt upp på facebook. Det visar sig att det är från vännen Sandra som nu (och 7 månader framåt) befinner sig i Nya Zeeland för att flugfiska, klättra i grottor, bada i gegga och äta ohälsosamma mängder Kiwi. Medelanden från henne rör nio av tio gånger flugfiske och gör det inte det så är det om något punkband. Orden lyder:
 
"Fick precis en 3kg regnbåge i Lake Taupo! Bland det häftigaste fiske jag gjort, Taupo är den störta sjön i nz lika stor som hela Singapore.Vattnet är helt genomskinligt å det känns som man fiskar på flats"
 
Efter ett par taffsbrott på fin Öring så experimenteras det nu med lite kraftigare taffsar där fisket kräver det efter att ett par fiskar som uppskattades till över 2kg knäckt taffsen, Sandra sammanfattar det med orden " Jävla sur när den gick av" Metoden som funkat på regnbåge i Lake Taupo för tillfället har visat sig vara en set-up med två flugor Baitfish style. Vi får väll se om det dyker upp några torrfluge rapporter och saltvattens fiske längre fram. På bilden återfinns en av Sandras fiskar från Lake Taupo, ingen tråkig teckningen på den fisken.
 
 
 

Kommentarer



Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?