>

Grönland 2014

Grönland är fantastiskt. Varje år tar jag med gäster till detta land som bjuder på allt man kan önska sig: trevliga människor, fantastiska landskap, tystnad, lugn och inte minst sinnessjukt fiske. 2014 var inget undantag då jag fick med mig 4 härliga karlar och levde rövare några dagar. Vi bjöds på otroligt fint väder, många skratt och lika många rödingar, torskar, flundror och havskatter. 
Att kasta ut en foamfluga över någon blank nacke och se hur vattnet reser sig bakom av en röding som bara har en sak i hjärnan, den ska dö är inte bara roligt, det kan även skada din hälsa. Har man en gång upplevt det vill man göra det igen och igen och igen, man blir beroende.
Att vakna upp mitt ute i ingenstans och känna den arktiska morgonen bita tag om kinderna är så friskt som man bara kan föreställa sig, luften som fyller ens lungor lever kvar långt efter att man kommit hem.
Att se den otroliga fiskrikedomen i dessa vatten gör en både hänförd och bekymrad, hade även vi dessa bestånd i fornstora dagar?
Att backa tiden och åka till Grönland är en upplevelse som var människa borde få uppleva. Har du chansen så åk till en av de sista vildmarkerna på jordklotet, Grönland.
Magnus som var med på resan tog många fina bilder, såhär såg Grönland ut ur hans perspektiv:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För information om dessa resor kontakta Oskar på Flugfiskeavdelningen. 031 220570 eller skicka ett mail till [email protected]
 
 
 

Kommentarer
Tony Hamberg

Häftigt härligt landskap, vad går resorna på till grönland?



2014-09-05 @ 19:58:20
Oskar

Hej
Resorna för 2015 är inte helt spikade men årets resa gick på 16500:- ex. flyg då är det 7 dagars fiske.



2014-09-06 @ 15:27:44



Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?